top of page

Pingis Stockholm

Pingisgruppen - speltider

  1. måndagar     12:00 - 14:00

  2. tisdagar         12:00 - 14.00               med tränare

  3. torsdagar      12:00 - 14:00               med tränare

Vill man förbättra sin balans, reaktionsförmåga och reaktionsförmåga samt ha kul och träffa likasinnade har det visat sig att pingis är en mycket bra för de med Parkinson

Vi är spelare på alla nivåer, Kom och prova på! Det finns inga krav på att kunna någon sorts pingis alls. Du är välkommen även om du aldrig hållit i ett racket. 

Men det finns många i klubben som tävlar regelbundet. Vi har världsmästare i klubben.

Tävlar gör vi lokalt, SM och VM.

Vi spelar i SL-hallen på Tellusborgsvägen 22, T-Bana Midsommarkransen.

För att hitta till oss, gå in genom entrén som är längst till vänster på fastigheten, en vit port med en liten ramp. Väl inne, håll till höger. Efter att ha passerat några branddörrar kommer man till pingisens kansli, våra omklädningsrum och pingishallen. Hallen ligger längst bort i byggnaden.

Hör av dig till Ulf Ekström, ulf@sparvagenbtk.se, mobil 076 319 4637

Alternativt till Anders Svenson på info@sparvagenbtk.se telefon 08 19 9297

Vill du helst spela någon annanstans i Stockholm och/eller på andra tider så tveka inte att höra av dig till pingisparkinson.se Hem (pingisparkinson.se)

Det finns en uppbyggd pingisgrupp i Sollentuna - Rotebro.Pingis: Du kan även delta i PINGISTRÄNING som är speciellt anpassad för dig som har Parkinson. Inga förkunskaper krävs. Lasse Näsström från Rotebro Bordtennisklubb håller i träningen som sker fredagar och söndagar kl 16.00 -17.30 på Kärleksbacken 3, Sollentuna. Har du frågor om pingisen? Kontakta Lin på lin@pingpongparkinson.se

bottom of page