top of page

 

 

 

 

 

 

 

 

Välkommen till Parkinson Norrort!

I vår lokala förening får du träffa personer som befinner sig i samma situation som du. Du får information och råd om sjukdomen och olika behandlingar.

Vår ambition är att fortsätta med grundaren Frank Åkerlunds arbete att skapa lokala möjligheter för våra medlemmar att umgås, träffas och ha roligt tillsammans. Vi hjälper och stödjer varandra att kunna leva ett aktivt liv trots Parkinson. Den lokala föreningen tillhör länsföreningen Stockholm men bedriver verksamheten i Sollentuna.

Sista onsdagen i månaden kl. 16.00-17.30 har vi normalt MEDLEMSTRÄFFAR. Ibland med aktiviteter och diskussions-områden. Ibland med extern föreläsare. Inbjudan går ut digitalt till medlemmar i Parkinson Norrort. Med inbjudan bifogas även ett NYHETSBREV från styrelseordförande. Här skriver vi om datum, tider, lokaler för möten och presentation av föreläsare vi bjuder in. Glöm inte att läsa.

Du kan även delta i PINGISTRÄNING som är speciellt anpassad för personer med Parkinson-diagnos. Inga förkunskaper är nödvändiga. Lasse Näsström från Rotebro Bordtennisklubb håller i träningen

PINGIS: Fredagar och söndagar kl 16:00 -17:30  Kärleksbacken 3, Sollentuna.

Har ni frågor om pingisen, så kontakta Lin, på 076-217 8510 (ring eller sms) eller lin@pingpongparkinson.se

Kontaktpersoner styrelsen: 
Eva Ejneborn, ordförande  eva.ejneborn@hotmail.com
Lin Zhang Freund, ekonomi   lin@pingpongparkinson.se
Ann-Marie Lidzén, sekreterare   ami.lidzén@gmail.com
Lillemor Risberg, ledamot   lillemor.i.risberg@gmail.com
Björn Thärnström, ledamot   bjorn.tharnstrom@gmail.com

 

 

 

 

Skärmavbild 2023-03-16 kl. 11.12.54.png
Skärmavbild 2023-03-16 kl. 11.18.09.png
  • Facebook
bottom of page